Assembleren

Precision Circuits Belgium levert aan haar klanten met het professioneel assembleren van de printplaten als ook de total-key oplossingen. Wij werken samen met professionele en vakkundige assemblage partners, zowel uit België, Nederland, maar ook uit China.
Wenst u ons te vervoegen als assemblage partner? Mail ons!

Offerte aanvraag

Testimonials

Wij hebben reeds lange tijd printplaten besteld bij Precision Circuits Belgium, waarbij we zeer tevreden zijn. Sinds  de opkomst van corona, werden wij als bedrijf zowat door elkaar geschut, waarbij onze werkkrachten van thuis moesten gaan werken. We hadden toen enkele te bestukken printplaten die reeds bij PCB in productie waren, maar, wegens corona, was er een probleem met de bestukkers. gezien de dringendheid, hadden we pcbbel gevraagd of ze ons konden helpen, ook met de bestukking, waarop gelijk een positieve mail terug kwam. Pcb Belgium heeft ons toen geholpen om de pcb's, inclusief bestukking en componenten aan te leveren. Dit alles binnen geplande termijn en aan scherpe prijs. De kwaliteit was onberispelijk goed! Dank voor uw support, we kunnen Pcb Belgium zeker aanraden !

Theo D.

Sector

Ons bedrijf is voorspeler binnen de High-tech ontwikkeling. Zo hebben We HDI borden nodig, waarbij de toleranties zeer gering zijn, met T & G waarden van slechts 70µm. De componenten die Wij veel gebruiken zijn onder andere Micro-BGA arrays en micro Chips.  De connectoren worden hier dikwijls via gold wire bonding gelast aan de main connector.
Voor Precision Circuits zijn deze technieken niet vreemd, en krijgen We dikwijls professionele suggesties ter verbetering van design en manufacturing.
Dank hiervoor. 
Anthony G. 

Sector

Tijdens de eindejaar hadden we nog dringend aanpassingen te doen voor onze pcb's, dewelke dringend moesten gefabriceerd worden.. Pcb Belgium heeft ons hierbij fantastisch verder geholpen,  door het design aan te passen waar nodig, en dit terwijl de Europese fabrikanten reeds gesloten waren! Merci voor jullie service! We kregen on time onze pcb's nog geleverd,  met  bekwame spoed en prima prijs/kwaliteit !    

Philip M.

Sector

In deze tijden van Corona, is de schaarste op componenten een feit. Wegens dit probleem hadden wij moeilijkheden om onze producten op tijd te produceren. Precision Circuits heeft ons geholpen met dit probleem, door ons alternatieve componenten voor te stellen, die een op een werkbaar zijn op ons bestaand design. Wij zijn dankbaar voor jullie constructieve hulp!

Roland

Sector

Meer informatie nodig, of wenst U een bezoek van onze vertegenwoordiging?