Printplaten

Mogelijkheden

Precision Circuits Belgium levert reeds meer dan 44 jaar kwalitatieve printplaten en services, gaande van 1 laags pcb's tot 40 lagen multilayers, HDI pcb's, Aluminium (IMS) in alle denkbare technologieën en materiaal types.

Dit alles volgens de meest strenge kwaliteitsnormen (IPC-600 - class 1-2-3) en de meest advanced hypermoderne inspectie methoden. Precision Circuits Belgium levert haar producten aan alle types van bedrijven, groot en klein, vanaf 1 stuk tot massa productie, inclusief totaaloplossingen!

Binnenkort beschikken we over een calculatiesysteem voor standaard pcb's tot 8 lagen. Alles wat buiten deze standaard valt, zal via offerte worden aangeboden binnen de 4 uren.
Zo kunnen we u meer gericht en een nog betere offerte aanbieden op maat van uw producten.

Wij danken onze klanten, voor hun steun en vertrouwen.

Bekijk de producten

Producten

Prototype

Prototype Printplaten, Precision Circuits Belgium biedt haar klanten een waaier aan mogelijkheden aan voor prototypes, van 1 tot 6 laags rigide pcb's via onze calculator. Voor 8 tot 40 Laags pcb's gelieve offerte aan te vragen omwille van specifieke productspecificaties.

Bekijk de mogelijkheden

Rigid

Alle types Rigide pcb's in verschillende materiaalsoorten en specificaties: CEM1/CEM3/FR4/Aluminium voor specifieke behoeften, HDI/ RF/ HF/ High TG / High copper build.

Bekijk de mogelijkheden

Flexibele

FLEX Pcb's worden vaak gebruikt voor het verbinden van elektronica waar de verbinding een flexibele conductor nodig heeft. Dit zien we bijvoorbeeld bij ventilators die achter een hoek gemonteerd zijn . Flex pcb's komen voor in diverse materialen zoals kapton en polyester voor grote volumes. Verder zijn specifieke varianten met unieke eigenschappen mogelijk. De metal finish wordt meestal in osp of enig Ni/au uitgevoerd vanwege het koud aanbrengen zonder het materiaal te kreuken door geforceerde technieken zoals HASL.

Bekijk de mogelijkheden

Flex-Rigid

Flex-rigid pcb's worden gebruikt voor het verbinden van elektronica, bijvoorbeeld van een rigide pcb doorlopend in één geheel naar een ander stuk rigide pcb of naar een connector. Hier gebeurt de verbinding tussen rigide pcb's via een flexibele conductor middels PTH of SMT componenten. Flex-rigid pcb's komen voor in diverse materialen, vooral FR4 samen met kapton en/of polyester, voor grote volumes. Verder zijn varianten met specifieke eigenschappen mogelijk. De metal finish wordt meestal in osp of enig Ni/au uitgevoerd vanwege het koud aanbrengen zonder het materiaal te kreuken door geforceerde technieken zoals HASL.

Bekijk de mogelijkheden

Aluminium

Aluminium pcb's worden gebruikt voor bijvoorbeeld LED Verlichting! Zij maken het mogelijk om high power, highly reliable, en cost-effective sustainable lichtbronnen te maken. Voor bijvoorbeeld led Tl’s of armaturen kunnen we tot wel 1500 mm lange Aluminium pcb’s maken. We hebben verschillende mogelijke materiaalsoorten en samenstellingen. Afhankelijk van de nodige warmteafleiding kunnen we de juiste performante materialen voorzien.

Bekijk de mogelijkheden

Metal Core

Metalcore pcb's worden voornamelijk toegepast voor het transfereren van opgewekte hitte door componenten, zoals Leds, weerstanden, Power mosfets ....

Bekijk de mogelijkheden

High frequency

Het RF-materiaal, bijvoorbeeld van Rogers, is een speciaal type printplaat gemaakt met hoogfrequent materiaal.

Bekijk de mogelijkheden

HDI

HDI PCB (High-density interconnect printed circuit board) is een snel groeiend deel van de PCB-industrie. De nood tot kleinere en lichtere pcb's met betere prestaties in onze apparaten neemt toe. Al deze eisen zijn nodig om functionaliteit op een kleiner oppervlak te integreren, dit is precies wat een HDI printplaat kan bieden. We maken high-density-interconnect pcb's, in MLB , met blinde via's, angraved via's, buried via's, filled and capped via's, T&G van 60µ mogelijk voor gold wire welding,...

Bekijk de mogelijkheden

Embedded resistor

Pcb's met embedded resistors zijn in de mogelijkheid om geïntegreerde weerstanden en capa’s te integreren in de binnenlagen van de pcb’s, alsook spoelen.

Bekijk de mogelijkheden

Controlled Impedance

Impedantie kan gezien worden als een complexe weerstand. Het begrip impedantie wordt in de elektriciteitsleer gebruikt om te rekenen met spoelen en condensatoren die een tijds- en frequentieafhankelijke weerstand hebben. In het algemeen is het een begrip dat wordt gebruikt in de beschrijving van een lineaire respons op een tijdsafhankelijk signaal. Het vindt zijn toepassing in verschillende vakgebieden waaronder bij PCB Fabricage. Onder de impedantie {Z} van een component verstaat men het quotiënt van de aangelegde elektrische spanning {U} en de resulterende elektrische stroom {I} . Bij meerlagen pcb's of frequentie gerelateerde circuits kan men de buildup bepalen om te voldoen aan klantspecifieke eisen aangaande de impedantie en weerstand op bepaalde tracks en isolaties in de binnenlagen MLB pcb. Wij beschikken over professionele berekenings programma's om de buildup te bepalen naar specifieke eisen. Contacteer ons voor meer informatie.

Bekijk de mogelijkheden

Ceramiek PCB

Ceramische printplaten kunnen in diverse vormen worden gemaakt. De kenmerken van hoge temperatuurbestendigheid en hoge elektrische isolatie van keramische printplaten zijn de meest prominente. De voordelen van lage diëlektrische constante en diëlektrisch verlies, hoge thermische geleidbaarheid, goede chemische stabiliteit, en vergelijkbare thermische uitzettingscoëfficiënt als componenten zijn significant.

Bekijk de mogelijkheden

Meer informatie nodig, of wenst U een bezoek van onze vertegenwoordiging?

Testimonials

Een van onze klanten heeft nog vele oudere ontwerpen, zowel digitaal, als op film. Hij kon nergens meer hiermee terecht. Precision Circuits kan u helpen met het digitaliseren van oude films, of door ze te laten overtekenen naar Gerber en boorbanden. Geef ons gerust een seintje, wanneer u ook voor zulke feiten staat, en een oplossing zoekt. stuur naar : info@pcbbel.com

Sector

"Altijd bereikbaar en vakkundige ondersteuning om elk project op tijd geleverd te krijgen."

Sector

Een van onze klanten, actief in de automatisatie had een probleem voor. Zijn stuurprint was defect en hij had geen stock meer waardaar hij snel nieuwe printplaten nodig had inclusief bestukking.
Precision Circuits heeft deze Pcb volledig laten uitwerken,  We hebben zowel de Pcb design, de gerberdata gemaakt, alsook de boordata en de printen geproduceerd in korte leveringstermijn. Hiermede was onze klant terug gerust gesteld, want de machine waarin deze print nodig is, draait liefst 24 op 24... Een uitval had niet aan de orde geweest.

Sector

"Een ware partner in het zoeken naar de best mogelijke oplossing op elk moment!"

Sector