Wie zijn we?

Het verhaal begint, In 1978. Precision Circuits Belgium is opgestart te Antwerpen als een van de eerste producenten in Europa die gespecialiseerd was in het maken van prototypes en serieproductie op snelle leveringstermijnen. Sinds 2005 zijn wij als producent blijven groeien, maar werd de vraag alsmaar belangrijker om ook seriewerk met vooral multilayer pcb's te gaan maken voor onze klanten.Door de innovatie en groei met een hoge vraag naar nieuwe infrastructuur en kennis, verplaatsten we onze productie naar duurzame partners in het Midden Oosten met elk hun eigen specialiteit en QA garanties. Op deze manier konden we onze marktpositie verder verbeteren terwijl de technologie alsmaar complexer werd.Deze partners zaten toen reeds in een snelle ontwikkelingsfase met vooruitstrevende technieken voor hightech pcb producties te maken. En dit met respect voor mensen, milieu en kwaliteitszorg aan zeer competitieve voorwaarden, zodat we voor onze klanten ook aan de beste condities kunnen aanbieden.Dit bleek in elk geval de juiste keuze, gezien we nu reeds in 2022 zijn, en diverse klanten , onze services enorm waarderen.  En dit, gekoppeld met onberispelijke kwaliteit, korte leveringstermijnen, geeft onze klanten wat ze verdienen!
Wij werken voor vele klanten, ook voor zeer grote spelers, die onze services enorm weten te waarderen.Probeer ons uit! No Stress, No cure, No Pay garantie!

PS: Alle onze fabricage partners waarmee Pcb Belgium werkt, voldoen volledig aan de nodige certificeringen en kwaliteitseisen. ISO 9001 /IPC-A 600 / UL 94-V0 / UL voor USA en Canada zijn onze werk parameters.

Contact

Het verhaal achter PCBBEL

1978

Opstart productiefabriek Antwerpen door Marc Queritet (grondlegger en oprichter van Precision Circuits Belgium).

Opstart van het productiefabriek in Antwerpen. Gespecialiseerd in prototypes. Just in time, en middelgrote volumes

1990

Uitbreiding productie

Uitbreiding van onze diensten voor grotere volumes en
vernieuwen van machines.

1995

Overname

Overname door Michel Queritet

1997

Overlijden Marc Queritet

overlijden van Marc Queritet, oprichter van Precision Circuits Belgium

2000

Moderniseren van diverse productie processen en automatisatie.


2007

Verbreding van de productiemogelijkheden
door middel van partnerschap met grootschalige
hightech bedrijven uit verre oosten .

Verbreding van kennis en techniek, ultra moderne productie mogelijkheden.

Afbouwen van onze productievestiging te Antwerpen, en verlegging van onze services naar China.

Voordelen voor onze klanten, top kwaliteit, betaalbare prijzen, snelle service .

2022

We zijn nog steeds actief in de bemiddeling en services van professionele pcb’s en diverse gerelateerde producten en diensten.

Wil je graag gebruik maken van onze diensten?